Liverpool FC

Jeg er gammel Liverpool supporter, og nå har jeg vært på Anfield for andre gang i mitt liv. Det var en opplevelse!

Ola, min sønn, og jeg var i Liverpool for å se kampen mot Norwich 19. januar 2013.

Det ble en kjempekamp. Lokalbefolkningen mente vi var heldig som kom dit når laget endelig spilte 90 minutter god fotball igjen. For det gjorde de. Til slutt stod det 5-0 til hjemmelaget.

Det skal sies at Alexander Thetty var en av de gode på Norwich (selvfølgelig sett med norske øyne).

Dagen etter kampen, søndag, var vi på omvisning på Anfield. Det var en utrolig artig opplevelse. Stadion er gammel, og det meste er smått.

Hjemmegarderoben er mindre enn bortegarderoben. Standarden er stort sett som for 50 år siden. Veggene er malt, og det er polstring på veggen slik at det ikke skal være for «ille» å sitte der. Det meste har en historie som går tilbake til Bill Shankly. Det sies at han bestemte at de skulle ha den minste garderoben, og her er man på jobb, altså ingen voldsom standard. Han bestemte også at de som spiller sammen skal sitte sammen, altså forsvar (og keeper), midtbane og angrep. Slik er det den dag i dag.

Det dyreste i garderoben er gulvbelegget. Det er om å gjøre at spillere ikke sklir og faller når de kommer inn med fotballsko. Slikt gulvbelegg er det ikke i bortegarderoben!

Det er aircondition der, så jevn temperatur hele året. Det er det i bortegarderoben også, men den settes ikke på dersom ingen ber om det!

Over garderobene er Main Stand. Taket i hjemmegardereoben er lydisolert, slik at det er mulig å prate til tross for bråket fra tribunen. Det gjelder ikke taket i bortegarderoben!

Turen anbefales!

Se flere bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *